Bergvärme Partille

Vi ordnar bergvärme till din fastighet i Partille – Billigt, hållbart och klimatsmart. Kontakta oss för gratis offert idag!

Bergvärme Partille

Vi ordnar bergvärme till din fastighet i Partille – Billigt, hållbart och klimatsmart. Kontakta oss för gratis offert idag!

Installation Bergvärme

I en tid då mänskligheten kämpar mot klockan vad gäller klimatförändringar är uppvärmning av fastigheter en central fråga. Allt fler människor i Partille väljer idag klimatsmart uppvärmning i form av exempelvis bergvärme, frånluftsvärme eller jordvärme. Detta gäller såväl privata bostäder och sommarhus som företagsägda fastigheter och föreningslokaler. På Alema-AB arbetar vi varje dag för att ge klimatsmart uppvärmning till stadens fastigheter. Vill du följa den miljömedvetna trenden och installera bergvärme i din fastighet i Partille? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt möte!
Helhetslösningar

Vi sköter hela arbetet från start till mål. Från projektering till installation av värmepump, service, drift och underhåll.

God kommunikation

Vi för alltid en god och nära dialog med våra kunder under hela projektet. Detta gäller såväl före, under och efter arbetet.

Konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder alla våra kunder konkurrenskraftiga priser vid installation av bergvärme. Våra offerter är självklart gratis.

För att komma i kontakt med oss

Bergvärme i Partille med omnejd

Den miljömässiga vinsten med bergvärme i Partille känner de flesta till. Genom att tillförlita sig på lagrad solenergi som finns i berggrunden sliter man inte ut naturens resurser. Bergvärmen kan nämligen aldrig ta slut utan fylls ständigt på av solens strålar. Förutom att bergvärme i Partille är klimatsmart så är metoden också mycket plånbokssmart. Man brukar säga att installationen av bergvärme i Partille betalar igen sig på ungefär 5 till 10 år tack vare reducerade uppvärmningskostnader.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Vad kostar bergvärme?

Det går inte att bestämt på förhand säga vad bergvärme skulle kosta för just din fastighet i Partille. Priset på installation av bergvärmepump varierar bland annat beroende på hur tillgänglig bergvärmen är på just din tomt.

Hur går det till när vi installerar bergvärme i Partille med omnejd?

Efter att ha gjort en första bedömning av läget på plats vid fastigheten skickar vi en offert. Offerten är alltid gratis och när den har godkänts av dig som kund kan planeringen av arbetet börja. Vi bestämmer en tidpunkt för när borrningen kan påbörjas. Hålet som ska borras är vanligen mellan 70 och 200 meter, beroende på hur djupt ner som värmen påträffas. I hålet, som är ungefär 15 cm i diameter, placeras en dubbelvikt slang med ett särskilt köldmedium. Köldmediet cirkulerar sedan och värmen som hämtas upp ur djupet utvinns med hjälp av värmepumpen som sitter i huset.

Vill du veta mer i detalj hur våra installationer av bergvärme i Partille går till? Ring så ger vi en mer djupgående beskrivning!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande installation av bergvärme eller vill veta mer om våra tjänster?

2_Video@2x

Frånluftsvärme och frånlufts- värmepumpen

Har du hört talas om frånluftsvärme men saknar kunskap om hur en frånluftsvärmepump fungerar? Då kommer här en snabbkurs i frånluftsvärme:

I din fastighet finns redan existerande värme i luften. I vanliga fall ventileras luften och värmen ut, och du måste förse fastigheten med ny värme genom element. En frånluftsvärmepump gör så att den gamla luften lämnar fastigheten, men behåller och återvinner värmen. Detta gör att du, samtidigt som du får ren luft in till bostaden eller arbetsplatsen, kan återanvända den redan existerande värmen.

Vill du veta vad installation av frånluftsvärme i din fastighet skulle kosta? Kontakta oss för att begära gratis offert redan idag! Erbjudandet gäller både privatpersoner och företag.

Jordvärme

Principen för jordvärme liknar den för bergvärme i Partille. Den stora skillnaden mellan de båda uppvärmningsmetoderna är dock att jordvärme inte kräver ett hundratals meter djupt hål. Med jordvärme nyttjas värmen som finns ungefär en meter under marken vi står på. En särskild värmeslinga innehållande ett köldmedium samlar upp värmen i jorden och leder den in till jordvärmepumpen och vidare ut i fastigheten.

Jordvärme är ett mycket effektivt och klimatsmart sätt att förse fastigheten med värme. Vill du ha mer information eller rent av begära offert på jordvärme redan idag? Kontakta oss via telefon eller mail!

Bergvärmepump

Av alla klimatsmarta och pengasparande värmepumpar som finns sticker bergvärme i Partille ändå ut som den mest effektiva och bästa metoden. Med en bergvärmepump kan du räkna med en hållbar tillförsel av värme året om. Trots att det råder vargavinter utanför ytterdörren i Partille är bergvärmen konstant så pass hög att den kan värme upp ditt hus.

Undrar du över priset för bergvärmepump? Ring oss för att komma i kontakt med en av våra experter på bergvärme i Partille. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte där vår specialist får göra en bedömning av uppvärmningsbehov och tillgänglighet för installation.

Bergvärme i Partille – Ett klimatsmart alternativ

Klimatfrågan är vår tids viktigaste ämne. Mänskligheten står nu inför tuffa val vars utfall kan komma att påverka både framtida generationer och vår egen existens så som den är. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Om du väljer bort din gamla, klimatosmarta uppvärmningsmetod och väljer bergvärme i Partille har du tagit ett viktigt steg i rätt riktning.

Om du är nyfiken på att veta mer om de klimatmässiga vinsterna med bergvärme i Partille – Ring till oss så berättar vi mer redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.